top of page

Ung: Disippel 2019/2020


Ung: Disippel er et tilbud som går over fire helger i året.

NLM Region Øst har i noen år hatt et opplegg som kalles Ung: Disippel. Det er et tilbud som går over fire helger i året, og som har tre ulike «årstrinn».

Vi har gode erfaringer med å sende ungdommer fra Hamar på dette opplegget! Det er god undervisning som vi vet vil være nyttig på trosveien videre. Ungdommene blir godt kjent med Jesus og Bibelen. De blir godt kjent med de andre som reiser herfra, og med ungdommer fra hele Østlandet. 

Journey/NLM Hamarkirken vil være med og sponse Journey-medlemmer med halve deltakaravgiften på de helgene som man deltar på. Det er mulig å melde avbud i god tid hvis det er vanskelig å få blitt med en helg. Prisen for alle fire helgene er kr. 3800,- pluss reise. Dvs. at hver deltaker blir sponset med kr. 1900,- hvis de deltar på alle fire helgene. 

"Ung: Konfirmant» er for 9. klassinger, men er også åpent for 8. klassinger, hvis det f.eks. passer for noen å reise sammen med en god venn på et annet klassetrinn.


Ung: Konfirmant kan fungere som et fullverdig konfirmasjonsopplegg sammen med oppmøte på Journey, med konfirmasjon i NLM Hamarkirken våren 2019. Det kan også fungere som supplerende konfirmasjonsundervisning for dem som skal være konfirmanter i Den norske kirke eller et annet sted. 


Ung: Etterfølger er for ungdommer som er konfirmert tidligere (gjerne i 2019 eller 2018).

Ung: Leder er for dem som har vært med på «Ung: Etterfølger». 


Det hadde vært flott om vi fikk sendt en god gjeng fra Hamar på dette opplegget! 

Les mer her: https://www.nlm.no/arbeid-i-norge/regioner/regioninformasjon/region-ost2/ungdisippel/ungdisippel/


Ta kontakt med Marte Vikanes Sameien (tlf: 95814278) hvis du har spørsmål! Påmelding skjer direkte til Region Øst, men det er fint om Marte får beskjed om hvem som melder seg på, så vi har oversikt over hvem som reiser herfra. 86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page