Arrangement i Brukshuset avlyses

Oppdatert: mars 13

Styret i NLM Hamarkirken besluttet onsdag kveld å avlyse gudstjenestene i Brukshuset inntil videre. I tillegg avlyses nå alle andre offentlige arrangement i Brukshuset.

Dette skjer med bakgrunn i myndighetenes anbefaling. Mindre møter og arrangement vil inntil videre gå som normalt. Men det gjøres fortløpende vurderinger og styret skal ha et nytt møte mandag kveld.

God hygiene

Vi ber nå alle fokusere på god håndhygiene og unngå tett kontakt. Hyppig håndvask er viktig. Vi har også satt ut dispensere med antibac i foajéen og på kjøkkenet i Brukshuset.

Vi ber alle utøve god hosteetikette. Host i armhulen eller aller helst i et tørkepapir som kan kastes. I tillegg ber myndighetene alle avstå fra å klemme eller håndhilse.

Har du symptomer på luftveisinfeksjon eller feber, ber vi deg holde deg hjemme fra Brukshuset.

Styret ber alle innrette seg etter myndighetenes anbefalinger når det gjelder smittevern og følge med på informasjonen fra kommunen.

Omsorg og forbønn

Vi vil oppfordre alle til å vise omsorg for hverandre i denne spesielle tiden. Det kan være noen som trenger din hjelp og støtte, noen som ikke har venner og familie som kan stille opp. Det er viktig at vi tar vare på hverandre. Glem heller ikke naboen!

Så vil vi oppfordre til bønn for landet og myndighetene og for alle som er rammet av pandemien.

Alternativt opplegg

Selv om det ikke blir gudstjenester i Brukshuset, jobber vi med å kunne ha et alternativt opplegg via Internett eller lignende. Det er også fortsatt mulig å møtes i mindre grupper for å be og lese Bibelen.

0 visninger

NLM Hamarkirken © 2020