top of page

Digitale gudstjenester i januar

Oppdatert: 30. jan. 2021

På grunn av nedstengningen blir det ikke gudstjeneste i Brukshuset 10. og 17. januar. Vi vil derfor lage ulike digitale tilbud som blir tilgjengelig digitalt.


Søndag 31. januar sender vi gudstjenestren for alle generasjoner direkte fra Brukshuset kl. 11. Gudstjenesten sendes live på våre Facebook-sider. Ole Kristian Sameien taler ut fra lignelsen om såmannen. Det er dåp.


Til søndag 17. januar har Ole Kristian Sameien spilt inn en tale over søndagens tekst. I Joh 4 leser vi om at Jesus tar snarveien gjennom Samaria på sin reise nordover til Galilea. Ved brønnen utenfor landsbyen Sykar møter han en kvinne som bærer på en tørst som vannet i brønnen ikke kunne stille.For søndag 10. januar hadde Ole Kristian Sameien spilt inn en kort andakt som kan ses av hele familien. Andakten handler om de tre vise menn, om Jesus barnet som den store gaven og hva vi kan gi tilbake til ham. Du kan også se andakten her eller ved å søke den opp på Youtube.


For dem som ønsker å få med seg andre digitale gudstjeneste-tilbud i januar, har NLM laget en oversikt du kan finne på NLM.no.

255 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page