top of page

Bønn og faste 8. mai

Fredag 8. mai 2020 oppfordrer NLM deg til å bruke tid i bønn og faste. Bibelen oppfordrer på ulike måter til bønn og faste, og til å søke Gud i stillhet. Tiden vi er inne i er krevende på mange måter, og da er det ekstra viktig å bruke tid med Gud. Også i NLM Hamarkirken ønsker vi å sette fokus på bønn og faste denne dagen!

Bare i håp til Gud vær stille, min sjel (Salme 62,6)

Se en samtale mellom Ole Kristian Sameien (pastor i NLM Hamarkirken) og Tove Stang Karlsen (bønneleder i NLM Hamarkirken) om bønn og faste:

I NLM Hamarkirken ønsker vi sammen med misjonsfolket i Innlandet å samles online på følgende tidspunt:


  • 09:00-09:30 Bønn og invielse

  • 12:00-12:30 Bønn for Norge og nærmiljøet

  • 15:00-15:30 Bønn for NLM og verdensmisjon

  • 18:00-19:00 Bønnesamling fra Brukshuset (Stormyrvegen 11 i Hamar). Hvis noen ønsker å bli med på denne samlingen "fysisk", må de melde seg på direkte på SMS til Tove Stang Karlsen (‭97631675). Husk smitteverntiltak og god håndhygiene.

Alle samlingen vil foregå på Zoom (https://zoom.us/j/93172869983).


Det er sjeldent at NLM har oppfordret til faste, men vi vil også oppfordre til dette denne dagen. Verden er i en tung situasjon, og da er det naturlig å bruke ekstra mye tid med Gud. Faste er en måte å gi særlig oppmerksomhet til tiden med Gud og kan gjøres på ulike måter.

For kristne mange steder i verden er det å faste en naturlig del av livet og noe de ser på som noe godt. Vi kan lære mye av deres eksempel.

NLM har laget et ressurs-dokument med tips til hvordan du kan legge opp dagen. Her vil du også finne tips til bibelsteder og bønneemner. Det er svært mange måter å legge opp denne dagen på og vi håper hver enkelt finner sin beste måte å bruke den på:

Last ned ressursdokumentet om bønne- og fastedagen

Se også gjerne videoen under med Kåre Johan Lid, leder for NLM Norge, og Victoria Bø fra NLMs informasjonsavdeling. De snakker om bakgrunnen for bønne- og fastedagen og gir oss også noen tips for gjennomføringen.


Les mer om bønne- og fastedagen på nlm.no


Kilde: nlm.no

75 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page