Årsmøte og medlemskap

Oppdatert: feb. 21

Det nærmer seg årsmøte og da er det på tide å minne om at du kan bli medlem i NLM Hamarkirken. Vi oppfordrer alle som føler seg hjemme i fellesskapet vårt til å bli medlemmer.

Medlemskapet er gratis. Ved å bli medlem får du mulighet til å delta i samtaler og vedtak som handler om forsamlingens retning videre. Medlemskap gir også mer "eierskap" til det som skjer i Brukshuset. Medlemmer som har fylt 15 år har stemmerett på årsmøtet og de kan også bli valgt inn i styret.

Hvis du kjenner tilhørighet til forsamlingen, og møter de andre kriteriene, er du velkommen til å bli medlem. Du finner mer informasjon om medlemskap og innmeldingsskjema her.

Velkommen som medlem av forsamlingen vår og velkommen på årsmøtet tirsdag 3. mars 2020 kl. 19!

0 visninger

NLM Hamarkirken © 2020