top of page

tor. 23. jul.

|

Brukshuset Hamar

UL 2020 på Hamar

I år arrangeres UL online og fysisk i Brukshuset på Hamar! Meld deg på tidlig for å få rabatt! Målgruppe for UL på Hamar blir alle ungdommer fra og med de som begynner i 8. klasse til høsten. Velg meldemspris og kupongkode for å få billigst mulig pris!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
UL 2020 på Hamar

Tid og sted

23. jul. 2020, 17:00 – 26. jul. 2020, 15:00

Brukshuset Hamar, Stormyrvegen 11, 2315 Hamar, Norge

Gjester

Om arrangementet

UL (Ung Landsmøte) er en kristen ungdomsfestival som arrangeres av NLM ung i samarbeid med IMF-ung, to barne- og ungdomsorganisasjoner som jobber for at flere unge skal få muligheten til å lære Jesus og kjenne og gjøre han kjent. Festivalen finner sted i uke 30 hver sommer, og samler flere tusen ungdommer til møter, seminarer, aktiviteter, smågrupper, lovsang, camping og god festivalstemning. 

"Vi ønsker at UL skal være en festival som forandrer. Målet med UL er at ungdom skal bli kjent med Jesus og bli utrustet til livet som kristne. Vi ønsker også at UL skal være en arena der ungdom blir utfordret til å dele troen sin med andre mennesker, og få et engasjement for noe større enn seg selv."

På grunn av koronaviruset blir UL i år arrangert online! 23. - 25. juli kan du være med å delta på UL, der du er! Morgenmøter, kveldsmøter, basar og sendinger fra UL-studio streames live fra Kongeparken Amfi. Progammet og informasjon om UL finner du på UL.NO!

UL på Hamar

Siden UL skjer online og er kjekkest å oppleve sammen med andre, arrangerer vi UL i Brukshuset i Hamar. Sammen får vi med oss sendingene fra Kongeparken på storskjerm. I tillegg blir det masse gøy og fellesskap. Vi legger opp til overnatting og måltid i Brukshuset, men det er også mulig å bo hjemme og få med seg det som skjer på dagtid. Overnatting foregår på flatseng i sovesal med god avstand, eller i telt / campingvogn på området. Alle må ha med eget liggeunderlag og egen sovepose etc. UL i Kongeparken har aldersgrense 15 år, men UL på Hamar vil blir for alle ungdommer fra og med de som skal begynne i 8. klasse til høsten. 

Festivalpass

Kjøp billett / festivalpass som inkluderer overnatting, mat og noen av aktivitetene. Hvis du er Jouney-medlem eller samtykker til å stå på medlemslista til Journey, får du festivalpasset for kr 700,- (før tidlig-påmeldingsrabattene. Se under). 

Meld deg på tidlig for å få rabatt!

Du er selv ansvarlig for å sørge for å få rabatt ved å oppgi kupongkoden under "kasse" (side 2 i påmeldingsskjemaet):

 • Hvis du melder deg på innen 23. juni 2020, oppgir du kupongkode VELDIGTIDLIG, og får kr 200,- i rabatt per festivalpass. 
 • Hvis du melder deg på innen 15. juli 2020, oppgir du kupongkode TIDLIG, og får kr 100,- i rabatt per festivalpass. 
 • Dagspass (uten overnatting) koster kr 150,- torsdag og søndag, og 250,- fredag og lørdag. Dagspass inkluderer ikke overnatting. Det blir mulig å kjøpe dagspass fra 16. juli 2020. 

Hvis du av en eller annen grunn må avbestille, refunderer vi billetten din og trekker fra et administrasjonsgebyr på kr 100,-. 

Aktiviteter

Gratisaktiviteter:

 • "Hamar Rundt" (team-buildingsaktiviteter i grupper)
 • Soling og bading i Mjøsa
 • Frisbee-golf (ta med egen frisbee)
 • Ulike spill, leker og aktiviteter

Aktiviteter som koster penger (betales ved oppmøte):

Du krysser av for ønsket aktivitet under påmeldingen, men denne påmeldingen er ikke bindende. Endringer kan gjøres ved oppmøte, og aktivitetene tilpasses blant annet etter været. 

Smittevern

Vi tar hensyn til gjeldende smittevernregler under festivalen. Dette gjelder både i forhold til hygiene, matservering og overnatting. Har du symptomer på luftveisinfeksjon og/eller feber, kan du ikke delta. Det blir mulighet for full refusjon av festivalavgift ved sykdom. Hvis du får symptomer på luftveisinfeksjon og/eller feber innen 3 dager etter festivalen, er du selv ansvarlig for å bli testet for Covid19 og gi arrangøren beskjed hvis prøven er positiv. 

Arrangør: Journey Hamar v/ Matias Ommedal (47333905 / maommedal@nlm.no)

Billetter

Pris

Antall

Total

 • Festivalpass - Journey-medlem

  kr 700,00

  Deltakeravgiften inkluderer overnatting, mat og noen aktiviteter. Prisen er for medlemmer i Journey eller de som samtykker til å stå på Journeys medlemsliste for 2020. Journey får da søkt Frifond-støtte for medlemmene. Medlemsavgift er inkludert i prisen.

  kr 700,00

  0

  kr 0,00

 • Festivalpass - ikke-medlem

  kr 800,00

  Prisen inkluderer overnatting, mat og noen av aktivitetene. Dette er alternativet for deg som ikke ønsker å stå på medlemslista til Journey.

  kr 800,00

  0

  kr 0,00

 • Dagspass torsdag

  kr 100,00

  Dagspasset inkluderer måltider og noen av aktivitetene, men ikke overnatting.

  kr 100,00

  0

  kr 0,00

 • Dagspass fredag

  kr 200,00

  Dagspasset inkluderer måltider og noen av aktivitetene, men ikke overnatting.

  kr 200,00

  0

  kr 0,00

 • Dagspass lørdag

  kr 200,00

  Dagspasset inkluderer måltider og noen av aktivitetene, men ikke overnatting.

  kr 200,00

  0

  kr 0,00

 • Dagspass søndag

  kr 0,00

  Dagspasset inkluderer måltider og noen av aktivitetene, men ikke overnatting.

  kr 0,00

  0

  kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page